LASTECHNIEK september 2017. Thema Schweissen & Schneiden

De deelnemers zijn er klaar voor, de decors zijn opgebouwd en de uitnodigingen zijn verstuurd. Alles is in Düsseldorf in gereedheid gebracht voor de 19e editie van het vierjaarlijkse evenement Schweissen & Schneiden. Nu mag het publiek komen. Een publiek dat met een kritische blik zal kijken en vergelijken. Geen gemakkelijke opgave, want het aanbod is overweldigend en de concurrentie is groot. Wie goed voorbereid op weg gaat, heeft al veel gewonnen.

Deze speciale editie van vakblad Lastechniek is voor het grootste gedeelte gewijd aan de exposanten van Schweissen & Schneiden. Lees wat zij dit jaar te bieden hebben op het gebied van las- en snijapparatuur, oppervlaktebehandelingen, mechanisatie, robotisering en beschermende maatregelen. Zoals eerder aangekondigd via lnstagram en Linkedln kunt u met deze uitgave meer te weten komen over de lassende ‘torpedo’ ofwel de Automated Root Technology van Magnatech.
De pagina’s in het hart van dit blad bieden een handig hulpmiddel om nog gemakkelijker uw weg te vinden naar de exposanten die uw belangstelling hebben.

Naast al het actuele beursnieuws krijgt u tekst en uitleg over de onlangs gepubliceerde nieuwe norm EN-ISO 15614-1. In een uitvoerig artikel kunt u lezen wat de belangrijkste veranderingen zijn en wat dit betekent voor uw lasmethodekwalificaties.

En natuurlijk kan ook Vaktrots niet ontbreken. In deze rubriek ditmaal geen lasser, maar een demonstrateur. Dirk Ritsema geeft een inkijkje in zijn werkzaamheden tijdens een vakbeurs en vertelt over de mensenkennis die hij in zijn lange carrière heeft opgedaan. Wellicht gaan we hem ook deze keer in actie zien in Düsseldorf.

Het worden-ongetwijfeld drukke beursdagen, waar ook lassend Nederland en België goed vertegenwoordigd zullen zijn. Wij wensen u in alle opzichten een goede beurs!

Downloaden (PDF, 545KB)