LASTECHNIEK september 2018

Bent u het?
Ben ik wát?, vraagt u zich af. Daar komen we zo op. Maar als u het bent, willen we u hartelijk bedanken. U heeft ons enorm geholpen en dat waarderen we. U bent trouwens niet de enige, gelukkig. U bevindt zich inmiddels in een groot en goed gezelschap.

Maar misschien bent u het niet. In dat geval kunt u het alsnog worden. Want of u nu de eerste was of later aansluit, dat maakt geen enkel verschil. Wat dat voor gezelschap is? We hebben het over de lezers van LASTECHNIEK die inmiddels hebben meegedaan aan ons lezersonderzoek. Dit staat niet alleen open voor abonnees, maar voor iedereen die met enige regelmaat dit vakblad doorneemt. We maken het blad namelijk ook voor u, en daarom willen we graag weten wie u bent en wat u ervan vindt. Heeft u tien minuten tijd? Ga dan naar vakbladlastechniek.nl en doe mee!

Zoals gezegd, bedanken we de lezers die al gehoor hebben gegeven aan onze oproep om de online enquête in te vullen. In onze volgende uitgave zullen we de eerste resultaten presenteren. Die oktoberuitgave zal vooral in het teken staan van de Verbindingsweek en het NILBIL Lassymposium.

Maar zover zijn we nog lang niet. Deze septemberuitgave laat zien waar LASTECHNIEK sterk in is: nuttige, betrouwbare en onafhankelijke informatie, naast verstrooiing, bedrijfsreportages en verhalen van mensen. Voor elk wat wils. Zo praat normendeskundige Benny Droesbeke u bij over alles wat u moet weten over de vernieuwde norm EN 1090-2. Trotse lasser Nick Boekestein vertelt hoe het lassen zijn redding werd. En Stijn Hertelé presenteert de uitkomsten van een grootschalig onderzoek naar corrosie in gelaste pijpleidingen. Nou ja, kijk voor een compleet overzicht maar naar de inhoudsopgave op de volgende pagina’s. Er is vast iets van uw gading bij.
En u weet het: als u het nog niet bent, dan hopen we dat u het wordt.

Downloaden (PDF, 457KB)