Abonneren

Al ruim 85 jaar is LASTECHNIEK het enige vakblad in Nederland dat zich uitsluitend richt op lassen en andere verbindingstechnieken. Het blad wordt uitgegeven in opdracht van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL), in samenwerking met het Belgisch Instituut voor Lastechniek (BIL). Het vakblad LASTECHNIEK is onderdeel van het premium Conneqt abonnement, hét lidmaatschap voor bedrijven en professionals in de las- en lijmtechniek. Deze professionals maken deel uit van een community waar gevalideerde kennis het uitgangspunt is. De validatie van al deze content is het resultaat van een intensieve samenwerking met kennispartners, technische commissies en het internationale netwerk van IIW en EWF. Wil je meer informatie over Conneqt, klik dan hier!

Direct aanmelden voor een Conneqt abonnement? Meer informatie over het afsluiten van een abonnement vanuit België? Klik dan hier!

CONNEQT VOOR BEDRIJVEN

  • Maak je bedrijf sterker, voor nu en in de toekomst
  • Sluit aan bij een landelijke community
  • Krijg toegang tot het kennisplatform voor de lasindustrie

Conneqt voor bedrijven

CONNEQT VOOR DE LASPROFESSIONAL

  • Blijf jezelf ontwikkelen, voor nu en in de toekomst
  • Sluit aan bij een landelijke community
  • Krijg toegang tot het kennisplatform voor de lasindustrie

Conneqt voor lasprofessional

Vakblad Lastechniek

Al ruim 90 jaar is Lastechniek het enige vakblad in Nederland dat zich uitsluitend richt op lassen en andere verbindingstechnieken. Lastechniek is onafhankelijk, toegankelijk, helder en deskundig. Het vakblad biedt actuele, relevante technisch en toepassingsgerichte informatie op het gebied van verbindingstechnieken, materialen, apparatuur, DO, NDO, inspecties, normen en opleidingen. Maar er is ook ruimte human interest verhalen, trends op de arbeidsmarkt en carrièremogelijkheden.

  • 10x per jaar het vakblad met o.a. actuele technische en toepassingsgerichte informatie.
  • In opdracht van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) en in samenwerking met het Belgische Instituut voor Lastechniek (BIL).