De WeldWijzer is geüpdatet. De gids voor lasprofessionals bevat informatie over de belangrijkste zaken die nodig zijn bij het dagelijks lassen.

Vanaf nu bevat de WeldWijzer ook verwijzingen naar meer verdiepende informatie over de verschillende tabellen. Zo vind je naast bepaalde tabellen een QR-code waar je op kunt klikken, of kunt scannen met je mobiel apparaat. Deze QR-codes leiden je dan naar een artikel, videoles of webinar met meer verdiepende informatie over dat onderwerp.

In de komende maanden wordt de WeldWijzer steeds verder geüpdate met nieuwe QR-codes en dus meer verdiepende informatie.

Vakblad Lastechniek

Al ruim 90 jaar is Lastechniek het enige vakblad in Nederland dat zich uitsluitend richt op lassen en andere verbindingstechnieken. Lastechniek is onafhankelijk, toegankelijk, helder en deskundig. Het vakblad biedt actuele, relevante technisch en toepassingsgerichte informatie op het gebied van verbindingstechnieken, materialen, apparatuur, DO, NDO, inspecties, normen en opleidingen. Maar er is ook ruimte human interest verhalen, trends op de arbeidsmarkt en carrièremogelijkheden.

  • 10x per jaar het vakblad met o.a. actuele technische en toepassingsgerichte informatie.
  • In opdracht van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) en in samenwerking met het Belgische Instituut voor Lastechniek (BIL).