Met minder dan een maand voordat Fastener Fair Global haar deuren opent van 21-23 maart 2023 in Messe Stuttgart in Duitsland, maakt de beurs zich op voor een recordbrekende 9e editie. De beurs is gegroeid sinds het laatste evenement in 2019: nu met een netto tentoonstellingsoppervlakte van meer dan 23.000 m², 1.000 m² meer dan de vorige editie, krijgt Fastener Fair Global 2023 een extra hal op het tentoonstellingsterrein en beslaat het voor het eerst vier hallen.

In de hallen 1, 3, 5 en 7 presenteren meer dan 980 exposanten een uitgebreid portfolio van producten, machines, apparatuur, gereedschappen en aanverwante diensten op de beurs. De exposanten komen uit 43 verschillende landen, wat het internationale bereik van het evenement bevestigt. De exposanten, die wereldwijde bedrijven vertegenwoordigen, van MKB’s tot grote multinationals, komen voornamelijk uit Duitsland, Italië, China, Taiwan, India, Turkije, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Frankrijk. Exposanten zijn onder meer: Albert Pasvahl (GmbH & Co.), Alexander P A A L GmbH, Ambrovit S.p.A., Böllhoff GmbH, CHAVESBAO, Eurobolt BV, F. REYHER Nchfg. GmbH & Co. KG, Fastbolt Schraubengroßhandels GmbH, INDEX Fixing Systems, INOXMARE SRL, Lederer GmbH, Norm Fasteners, Obel Civata San. ve Tic. A.S, SACMA LIMBIATE SPA, Schäfer + Peters GmbH, Tecfi Spa, WASI GmbH, Würth Industrie Service GmbH & Co. KG en nog veel meer.

Ideale marktplaats

Voor fabrikanten, groothandelaren, distributeurs en leveranciers is Fastener Fair Global de ideale marktplaats om producten en oplossingen op alle gebieden van bevestigings- en bevestigingstechnologie te kopen en te verhandelen. Fastener Fair Global verwelkomt distributeurs, leveranciers, ingenieurs en andere industriële professionals uit een breed scala van industrieën, zoals de bouw, automotive, transport, elektronische en elektrische goederen, energie en energieopwekking en nog veel meer.

Vakblad Lastechniek

Al ruim 90 jaar is Lastechniek het enige vakblad in Nederland dat zich uitsluitend richt op lassen en andere verbindingstechnieken. Lastechniek is onafhankelijk, toegankelijk, helder en deskundig. Het vakblad biedt actuele, relevante technisch en toepassingsgerichte informatie op het gebied van verbindingstechnieken, materialen, apparatuur, DO, NDO, inspecties, normen en opleidingen. Maar er is ook ruimte human interest verhalen, trends op de arbeidsmarkt en carrièremogelijkheden.

  • 10x per jaar het vakblad met o.a. actuele technische en toepassingsgerichte informatie.
  • In opdracht van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) en in samenwerking met het Belgische Instituut voor Lastechniek (BIL).