De Valk Welding Groep, leverancier van lasrobotsystemen en lastoevoegmaterialen, maakt de eigendomsoverdracht bekend aan de derde generatie van de familie Valk. Het eigendom, waarvan de overdracht al in 2018 voor 49% heeft plaatsgevonden, is nu voor het resterende aandelenkapitaal volledig overgedragen aan de derde generatie.

De Valk Welding Groep, met hoofdzetel in Alblasserdam ontwikkelt, bouwt en integreert lasrobotsystemen voor Europese industriële bedrijven. Het bedrijf is sinds de oprichting in 1961 uitgegroeid tot een onderneming met 10 dochtervennootschappen in Europa met circa 200 medewerkers en een jaaromzet van 75.000.000 euro.

Remco H. Valk, de huidige CEO, heeft in de afgelopen jaren de dagelijkse leiding geleidelijk overgedragen aan het huidige management team en zal zijdelings en als adviseur nog betrokken blijven bij de Valk Welding Groep.

Vakblad Lastechniek

Al ruim 90 jaar is Lastechniek het enige vakblad in Nederland dat zich uitsluitend richt op lassen en andere verbindingstechnieken. Lastechniek is onafhankelijk, toegankelijk, helder en deskundig. Het vakblad biedt actuele, relevante technisch en toepassingsgerichte informatie op het gebied van verbindingstechnieken, materialen, apparatuur, DO, NDO, inspecties, normen en opleidingen. Maar er is ook ruimte human interest verhalen, trends op de arbeidsmarkt en carrièremogelijkheden.

  • 10x per jaar het vakblad met o.a. actuele technische en toepassingsgerichte informatie.
  • In opdracht van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) en in samenwerking met het Belgische Instituut voor Lastechniek (BIL).