Adverteren

Bereik 10.000 professionals met één advertentie

Met een advertentie in LASTECHNIEK bereikt u de professionals in de verbindingstechniek die voor u van belang zijn: van de beslissers op managementniveau tot de lassers op de werkvloer.

Oplage en verspreiding

LASTECHNIEK verschijnt tien maal per jaar in Nederland en België. De reguliere oplage is 3.000, maar elke uitgave kent een bereik van ruim 10.000 lezers, omdat LASTECHNIEK rouleert door de organisaties die het blad ontvangen. Naast de papieren uitgave heeft LASTECHNIEK een onlangs vernieuwde website met een toenemend aantal bezoekers: www.vakbladlastechniek.nl.

Toonaangevend voor de verbindingstechniek

Vakblad LASTECHNIEK is het enige vakblad in Nederland dat zich uitsluitend richt op lassen en andere verbindingstechnieken. Daarmee is LASTECHNIEK al ruim 80 jaar hét toonaangevende tijdschrift op dit gebied. LASTECHNIEK richt zich op iedereen die professioneel betrokken is bij de verbindingstechniek, van uitvoerenden tot opleiders en beslissers binnen de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Lassen, solderen, lijmen, maar ook snijden en cladden komen regelmatig aan de orde. Het blad wordt uitgegeven in opdracht van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL), en in samenwerking met het Belgisch Instituut voor Lastechniek (BIL).

Informatief, deskundig en onafhankelijk

LASTECHNIEK is onafhankelijk, toegankelijk, helder en deskundig. Het blad biedt de lezers actuele en relevante technische en toepassingsgerichte informatie op het gebied van verbindingstechnieken, materialen, apparatuur, normen en opleidingen. Maar er is ook ruimte voor de mens achter de techniek, economisch nieuws, trends op de arbeidsmarkt en carrièremogelijkheden. Daarmee is LASTECHNIEK verbindend voor alle professionals in de verbindingstechniek.

Bekijk de diverse mogelijkheden en advertentietarieven voor 2017
Voor meer informatie en een plan op maat kunt u ook contact opnemen met onze accountmanager:
Rolf Mul
T +31 (0)6 12 50 90 58
E info@con-sell.nl

For an overview of the possibilities and the advertising rates in English, please click here
For more information and a customised plan please contact:
Rolf Mul
T +31 (0)6 12 50 90 58
E info@con-sell.nl